Activiteiten

Lustrum MBRT

20 jaar geleden werden de eerste studenten welkom geheten bij de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) aan de Hanzehogeschool in Groningen. Om dit 20-jarig lustrum te vieren organiseert de opleiding MBRT op woensdagmiddag 25 januari 2017 het symposium ’20 jaar Research MBRT’. Daarnaast sluiten wij het jubileum spetterend af met een lustrumfeest op donderdag 26 januari 2017.

U bent van harte uitgenodigd om het lustrum samen met ons te vieren.

Wij horen graag of u deelneemt aan het symposium en/of u het lustrum met ons afsluit op het eindfeest. Voor het lustrumfeest is een beperkt aantal toegangsbewijzen.

U kunt zich opgeven voor één of beide evenementen door een e-mail te sturen naar: j.baer@pl.hanze.nl onder vermelding  van “aanmelden lustrum MBRT”.

Wij zien u graag op 25 en 26 januari.

Nieuwjaarsborrel

Vrijdag 6 januari 2017 zal er een nieuwjaarsborrel plaats vinden. De nieuwjaarsborrel zal plaatsvinden in Kleintje Maas. Vanaf 19.00 uur begint de inloop wat gevolgd word door een etentje en een gezellige borrel. Voor slechts 15 euro bent u voorzien van een hoofdgerecht en 2 consumpties. Houdt 6 januari vrij voor deze gezellige nieuwjaarsborrel van Excitatie!

Geef je nu op via info@excitatie.nl

 

Sympo13415498_1430611393631338_2340112603707866014_osium: Werken buiten het ziekenhuis

Ben jij bijna afgestudeerd aan de MBRT en wil jij liever niet aan het werk als MBB’er? Of al een tijdje klaar maar toch nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Dan kan deze avond jou wellicht op andere ideeën brengen!

Het symposium zal plaatsvinden in het Wiebengacomplex in collegezaal B109 van 19:30 – 22:00

Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

Barbecue vrijdag 8 juli

Vrijdag 8 juli zal er een BBQ plaats vinden. De kosten zullen 17,50 euro per persoon bedragen. Aanvang is 19:30h, rond 20:00h willen we starten met de BBQ. Het is natuurlijk geen probleem om wat later aan te schuiven, laat dit wel even van te voren weten.

De BBQ zal plaatsvinden bij de Toeter, turfsingel 6 te Groningen.

Voor 17,50 heb je een overheerlijke BBQ en 2 consumpties en natuurlijk een gezellige avond!

Opgeven kan via: info@excitatie.nl

PS. Alle vierdejaars MBRT studenten zijn welkom voor alvast een kennismaking met Excitatie!

 

Wijnproeverij

Vrijdag 27 mei zal Excitatie een wijnproeverij voor jullie organiseren. Tijdens de proeverij krijg jij tips, weetjes en proef jij heerlijke wijnen volledig afgestemd op jouw wensen. Alles wordt voor je geregeld, 12 á 13 wijnen, een lekker hapje en twee uur plezier. De kosten bedragen 15 euro per persoon.

Opgeven kan via info@excitatie.nl

Wees er snel bij, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Bijscholingsavond 

Deze avond zal in het teken staan van straling en zal gegeven worden door Hendrik Erenstein. Dus wil jij je geheugen weer even opfrissen? Dan mag je deze avond niet missen, schrijf je snel in door te mailen naar info@excitatie.nl Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Tevens is het mogelijk deze bijscholing te noteren in het kwaliteitsregister!

Wanneer: Maandag 21 maart
Tijd: 18:30 uur
Waar: Wiebengacomplex, Eyssoniusplein 18

 

Nieuwjaarsborrel

Graag zien wij jullie allen op 8 januari op de nieuwjaarsborrel van Excitatie in de Uurwerker te Groningen! We beginnen met een hapje en een drankje rond 17.30h. Vervolgens staat rond 20.00h een heerlijk en feestelijke maaltijd voor jullie klaar!

De kosten zijn maar 10 euro per persoon. Je krijgt hiervoor 2 drankjes en het diner. De borrelhapjes nemen wij voor onze rekening.

Dit wil je niet missen! Meld je nu aan als ‘aanwezig’ voor het event.

Wij hopen jullie allen te zien!

ps. Het is geen probleem om óf alleen de borrel óf alleen het diner bij te wonen. Laat ons dit wel even weten.

 

Diplomeringsborrel cohort 2011-2012:

Woensdag 8 juli zal er een diplomeringsborrel plaatsvinden in de Tapperij. Om 20:30 zijn alle afgestudeerde MBRT-ers welkom met familie, vrienden en met iedereen met wie je het maar wilt vieren. Toegang is gratis!